De allerleukste Siri grappen van 2022!

siri-grappen
Geschreven door David 

In gesprek gaan met Siri kan voor grappige situaties zorgen. We zetten in dit artikel een paar leuke Siri vragen en grappen op een rijtje. Altijd leuk om tijdens een avondje met vrienden eens zelf uit te proberen! 

Leuke Siri grappen

We hebben enkele leuke Siri vragen op een rijtje gezet waarop je van Siri een grappig antwoord krijgt. 

- Siri, waarom leven wij?

We stellen ons allemaal wel eens vragen bij de zin van het leven. Siri heeft er zelf geen moeite mee maar geeft je wel een geinig antwoord op de vraag. 

- Wil je met me trouwen?

Wil je graag weten hoe het voelt om afgewezen te worden? Vraag Siri om met je te trouwen. De spraakassistent bedenkt verschillende antwoorden om je vriendelijk af te wijzen en laat je graag weten dat je niet de enige bent die haar deze vraag al heeft gesteld. 

- Speel je Pokémon GO?

Siri is duidelijk een kenner van trends en ook de hype rond Pokémon GO is haar niet ontgaan. Vraag haar of ze Pokémon GO speelt of kent en je krijgt diverse grappige antwoorden over het spel.

- Kun je rappen?

Siri is er zich zeer van bewust dat ze niet over de beste stem beschikt maar als je haar vraagt om te rappen, wil ze gerust een poging wagen. Schaf jezelf op voorhand best toch maar een paar oordopjes aan. 

- Ken jij een goede 1 aprilgrap?

Zit je zonder inspiratie voor 1 april? Vraag het aan Siri, ze geeft je graag een paar goede ideetjes.

- Siri, ik ben je vader / I am your father

Een toespeling op Star Wars wordt door Siri met de nodige humor ontvangen. De klassieke oneliners uit de filmserie herkent ze direct en beantwoordt ze met een verwijzing naar de films. 

- Wanneer word ik eindelijk volwassen?

Siri heeft evenveel vertrouwen in jouw volwassenheid als jezelf. Haar antwoord op deze vraag zal je de hele avond doen twijfelen aan jezelf.

- Wat is het resultaat van 0 gedeeld door 0?

Siri is een groot wiskundetalent. Vraag naar de uitkomst van 0 gedeeld door 0 en je krijgt een verhaal over vrienden en koekjes waardoor je al snel het juiste antwoord kunt raden.

- Ik ga overstappen naar Android / Samsung

Siri heeft last van verlatingsangst. Als je haar vertelt dat je naar de concurrentie wilt overstappen, bezorg je haar gegarandeerd de schrik van haar leven.

 1. 1
  - Wat doe je nu?
 2. 2
  - Rol eens een dobbelsteen
 3. 3
  - Welk kostuum moet ik dragen met Halloween?
 4. 4
  - Kun je mijn verwijderde Whatsapp berichten terughalen? 
 5. 5
  - Kun je mijn gedachten lezen? 
 6. 6
  - Welke muziek hoor je het liefst?
 7. 7
  - Wie zijn jouw ouders? 
 8. 8
  - Waar is mijn Whatsapp geschiedenis?

Over de auteur

Mijn naam is David en ik ben hoofdredacteur van DigitalFrog.nl. Vanaf dat ik een kleine jongen was kwamen mensen al bij mij voor al hun vragen rond computers, telefoons en meer. Ik vind het daarom ontzettend leuk dat ik deze kennis nu online mag delen via mijn blog. Mocht je vragen hebben, laat dan zeker een reactie achter!

Vond je dit artikel leuk?

Andere bekeken ook:

juni 27, 2023

Wil je meer TikTok views genereren en je

maart 20, 2023

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van hun telefoon

juni 22, 2022

Een iPhone 11 uitzetten, is niet moeilijk maar

>